Na prijazno povabilo Razvojne agencije Zgornje Gorenjske smo v četrtek, 22.10.2015 pripravili predavanje na temo Divja hrana. Predstavila sem svoje prigode z divjo hrano, nekaj zanimivih rastlin in številne tipe jedi, ki jih lahko pripravimo “po divje”. Sledila je degustacija divjih aperitivov (jerebikovo vino, jerebikov liker, bezgov in drnuljev liker) in petih vrst divjih prigrizkov. Hvala Luku, ki je med predavanjem pripravil vse kanapejčke, da so bili res sveži in lepi. Pojedli smo čisto vse.:) Slikice z dogodka s 35 udeleženci, ki sem jih komaj uspela posneti, si lahko pogledate v galeriji.
-
Najnovejši prispevki
- Hitra kosila 6. decembra, 2023
- Izbrali smo kosilnico za košnjo visoke trave 20. januarja, 2020
- Boj s travo 8. avgusta, 2019
- Pišečki grad in jagode 5. avgusta, 2019
- Maj na Kozjanskem 13. junija, 2019
- Zgodnja pomlad in sajenje dreves in grmov 25. marca, 2019
- Kako povezati trto z beko 8. marca, 2019
- O slamnatih strehah – Dolenjska, 3. del 12. februarja, 2019
Nedavni komentarji
Arhiv
- december 2023
- januar 2020
- avgust 2019
- junij 2019
- marec 2019
- februar 2019
- januar 2019
- december 2018
- avgust 2018
- julij 2018
- april 2018
- oktober 2017
- september 2017
- junij 2017
- maj 2017
- marec 2017
- februar 2017
- avgust 2016
- junij 2016
- april 2016
- marec 2016
- februar 2016
- januar 2016
- november 2015
- oktober 2015
- september 2015
- junij 2015
- maj 2015
- december 2014
- september 2014
- september 2013
- avgust 2013
- julij 2013
- junij 2013
- april 2013
- januar 2013
Kategorije
Meta