Kdo smo

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Zdi se, da so v zadnjih letih hormonske spremembe pri obeh spolih postavljene v ospredje. Vsaj glede na število reklam, ki se povečuje iz leta v leto. Pa takšno stanje reklam dejansko odtehta realnost? Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Sprehodili se bomo med divjimi in gojenimi zelišči, izdelali 3 izdelke ter destilirali žajbelj, katerega hidrolat in eterično olje sta več kot dobrodošli sestavini pri hormonskem nihanju.

Program:
- 15:00 - 16:00: ogled zeliščnega vrta in destilacija žajblja,
- 16:00 - 17:00 botanični sprehod po okolici, 
- 17:00 - 18:00 predavanje o rastlinah, pomembnih za hormonsko ravnovesje in priprava afrodizičnega napitka, 
- 18:00 - 19:00 zdelava treh izdelkov, ki nam bodo pomoč pri hormonskih težavah in vzpostavljanju hormonskega ravnovesja. 

Cena: 45 €/osebo, vključuje pripravo in izvedbo delavnice ter vse potrebne materiale za izdelavo izdelkov.

Prijave obvezne: preko kmetije (041-969-770, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.) ali preko Divjega vrta (040-566-177, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.).

Organizacija: Kmetija Vrhivšek in Zavod za uporabno botaniko Divji vrt

Kraj dogodka: Lindek 22, 3213 Frankolovo Slovenija ​
 
chormoni1

AKTUALNO

Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information