Spomin Užitne divje rastline v angleškem jeziku

Končno je tu tudi angleška različica priljubljene igre Spomin za mlade poznavalce rastlin na temo užitnih divjih rastlin.

Od decembra 2016 jo lahko naročite pri Divjem vrtu. Dobra ideja za poslovno darilo, prijatelje iz tujine ali preprosto kot zabaven pripomoček za učenje botanike in angleščine hkrati.

Cena spomina je 13 eur in 2 eur je poštnina. Naročila so možna preko spletnega obrazca (spodaj) ali po mailu na kontakt@divjivrt.si. 

 

 

 

 

 

 Igra je sestavljena iz 24 razičnih sličic, lične škatlice in navodil. V navodilih je navedeno poleg angleškega in latinskega tudi slovensko ime. Prav tako je opisana možna uporaba  predstavljenih rastlin v prehranske namene in en kulinarični recept za vsako rastlino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Čudovite ilustracije so narisane v akvarelu. Ilustratorka je Ines Zgonc, ki je poskrbela tudi za oblikovanje izdelka in lepe fotografije, ki jih pravkar gledate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pari sličic. Vsak par sestavljata različni ilustraciji iste vrste rastline (npr. na eni sličici je cvet in na drugi sličici plod).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Katera rastlina je vaša najljubša?

 

 

 

 

 

 

Naročilo:*
Ime in Priimek:*
Naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, pošta):*
Plačilo:
Vaš kontakt (e-mail):*
Morebitne vaše opombe:

 

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Delavnica, 13.10.2018 - Priprava na zimo z divjimi plodovi in zelišči

Prisostvovali boste procesu parne destilacije žajblja in predelali šipek v koristne izdelke, ki jih boste odnesli tudi domov. Spoznali boste tudi druge divje užitne plodove.

žajbelj in šipek2

 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information