Knjiga Zeliščar na sprehodu

Z veseljem vam sporočamo, da je 15. januarja 2016 izšla prva knjiga Divjega vrta z naslovom Zeliščar na sprehodu. Neutrudno je nastajala dve leti in končno boste vsi ljubitelji divjih rastlin in udeleženci delavnic prišli na svoj račun. Knjiga je primerna tako za začetnike kot za izkušene poznavalce naših divjih rastlin.

V njej je predstavljenih 63 najuporabnejših vrst in rodov, ki jih najdemo v prelepi naravi Slovenije. V knjigi spoznamo njihovo zdravilnost, užitnost, prepoznavne znake, opozorila in čudovite recepte!

Poglejte v NOTRANJOST KNJIGE!

IMG 0001

KNJIGA JE RAZPRODANA! MOŽNO JE LE ŠE NAROČILO KNJIGE Z NAPAKO (manjka cip zapis in sponzorji) PO CENI 15 EUR + 3 EUR POŠTNINE! TUDI KNJIGA Z NAPAKO JE RAZPRODANA! Ampak dobra novica je, da bo letos predvidoma izšla druga, dopolnjena izdaja. 

Knjigo lahko naročite preko tega spletnega obrazca (spodaj) ali pa pišite na kontakt@divjivrt.si. Knjiga je razprodana. Naročilo trenutno ni možno!

Cena knjige je bila sicer 24,90 eur.

Avtorica knjige: Andreja Papež Kristanc

Oblikovanje in prelom: Ind.kreativa, Ines Zgonc s.p.

Naročilo:*
Ime in priimek:*
Naslov (ulica, hišna št, poštna št. in pošta):*
Vaš kontakt (telefon ali e-mail):*
Izberite način plačila:
Vaše morebitne opombe:

Priponke:
Prenesi to datoteko (Zeliscar-na-sprehodu_utrinki.pdf)prelistaj knjigo[ ]1609 kB

AKTUALNO

Zeliščno - divji vikend odklop na kmetiji Vrhivšek, 21.-23.junij 2019

Pridružite se nam na vikend odklopu, v katerem bomo prepoznavali rastline ter njihovo uporabnost. Spoznavali bomo divjo hrano, si ogledali destilacijo zelišč, spali v jurti in si oddahnili v neokrnjeni naravi.

 IMG 3568    Preberi več ...

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information