Jesenska zelenjavna juha

Ta juha je precej okusna in nič ne greni.

Potrebujemo:

  • 3 majhne krompirje
  • 8 listov rmana (Achillea millefolium)
  • šop regratovih listov (Taraxacum officinale)
  • šop kopriv (Urtica dioica)
  • 2 stroka česna
  • olivno olje, sol
  • 1 liter vode

Krompir olupimo, zrežemo na drobne koščke in malo popražimo na olju ter kmalu dolijemo vodo ter kuhamo 15 minut. Dodamo drobno zrezano zelenjavo, solimo in kuhamo še 15 minut. Dodamo dva zrezana stroka česna, solimo in kuhamo še nekaj minut. Vse skupaj dobro zmiksamo s paličnim mešalnikom in še vroče postrežemo.

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Zeliščno - divji vikend odklop na kmetiji Vrhivšek, 21.-23.junij 2019

Pridružite se nam na vikend odklopu, v katerem bomo prepoznavali rastline ter njihovo uporabnost. Spoznavali bomo divjo hrano, si ogledali destilacijo zelišč, spali v jurti in si oddahnili v neokrnjeni naravi.

 IMG 3568    Preberi več ...

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information