Knjiga Superhrana

Knjiga Superhrana Davida Wolfeja vam bo približala čudoviti svet eksotičnih živil, ki jih boste po branju z veseljem vključili v prehrano.

Spoznali boste vrednost živil, ki so se vam morda do sedaj zdela preveč tuja in tržno spropagirana. Avtor vam bo postregel z znanstvenimi raziskavami, tabelami prehranskih vrednosti, zgodovino uporabe, hranilno in zdravilno vrednostjo in posebnimi učinki na naše telo.

Podrobneje boste spoznali: IMG 0109IMG 0100

- jagode goji,
- kakav,
- maco,
- čebelje izdelke,
- spirulino,
- modrozelene alge AFA,
- morski fitoplankton,
- aloe vero,
- konopljino seme in
- kokos.


Med izjemnimi živili navaja tudi jagode acai, plodove camu camu, klorelo, inkovske jagode, rjavo algo Kelp, noni in yacon.

Več o knjigi si lahko preberete v našem Blog zapisu. Ponujamo vam možnost njenega nakupa tudi preko naše spletne strani. Izpolnite spodnji obrazec in v nekaj dneh bo pri vas. Samo za naše bralce pa velja še posebna ugodnost - kar 30% popust na knjigo!

Podatki o knjigi:

Naslov: Superhrana, Hrana in zdravilo prihodnosti

Avtor: David Wolfe

Založba Cangura.com

Leto izdaje: 2013

Cena knjige: 29,90 eur - 30% = 20,93 eur  

Poštnina: 3,89 eur

 

Naročilo:*
Ime in priimek:*
Naslov (ulica, hišna št, poštna št. in pošta):*
Vaš kontakt (telefon ali e-mail):*
Vaše morebitne opombe:

Plačilo knjige je ob povzetju.

 

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Delavnica njivski in vrtni pleveli, 9. avgust 2018

Še ena počitniška delavnica je pred nami. Tokrat se bomo sprehajali po vrtovih in njivah v neposredni bližini Kranja. Spoznavali bomo njivske in vrtne plevele ter travniške rastline. Izvedeli boste, kateri so uporabni (užitni, zdravilni) in kateri strupeni. Po delavnici boste "nadležen plevel" na svojih vrtičkih gledali z druge perspektive.

IMG 0318

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information