Zeliščno divje pogostitve

Presenetite udeležence vašega dogodka z novimi okusi ter zdravjem iz slovenske divjine!

 

Z letom 2019 lahko pri Divjem vrtu naročite tudi pogostitve za manjše in večje skupine. Hrana, ki jo pripravimo, je sestavljena iz klasičnih sestavin v kombinaciji z divje rastočimi rastlinami in gojenimi zelišči.

 

Pripravili vam jo bomo v sodelovanju z mojstrskimi gospodinjami Notranjske okuševalnice - sekcije Turističnega društva Cerknica.

 

Poleg divjih jedi lahko v kombinaciji izberete tudi klasične slovenske jedi, kot so mini potičke.

IMG 0160

Za naročilo pišite na kontakt@divjivrt.si ali pokličite na 040-566-177 (Andreja)

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information