Sirup iz bezgovih cvetov

Sestavine:

  • - 3 litre vode
  • - 3 litre sladkorja
  • - 30 bezgovih socvetij
  • - 6 dag citronske ali vinske kisline

Postopek: Vodo in sladkor zmešamo skupaj ter prevremo. Ko se ohladi, dodamo bezgova socvetja, pokrijemo in pustimo namakati 24 ur. Nato socvetja poberemo iz tekočine in sirup precedimo. Dodamo še citronsko ali visko kislino ter še enkrat prevremo. Nalijemo v sterilizirane steklenice in jih za pol minute obrnemo na glavo (da pobijemo morebitne mikrobe na ustju steklenice ali zamašku). Ko se ohladi, je sirup pripravljen za mešanje z vodo in pitje.

 

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information