Če se borite z aknami in nečisto kožo, vam bodo morda pomagali naslednji nasveti:

 

1. Pijte grenek kamilični čaj.

2. Pripravite si čajno mešanico iz enakih delov plahtice, orehovih listov, navadne zlate rozge, njivske preslice in brinovih jagod. Ščep te mešanice dajte v hladno vodo in zavrite, nato odstavite. Popijete eno do dve skodelici tega čaja na dan, največ tri tedne naenkrat. Potem naredite vsaj enomesečni premor, preden spet začnete.

3. Poparimo kamilične in arnikine ali ognjičeve cvetove. Pustimo, da se poparek primerno ohladi in ga nato uporabimo kot obkladek za obraz.

 

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information