Nespečnost

Kako si lahko pomagate pri nespečnosti?

1. Pripravite si zeliščne blazinice  proti nespečnosti. Nekaj pesti posušenih  hmeljevih storžkov (ženskih socvetij, nabiramo jih avgusta) damo v platneno ali bombažno vrečko, ki jo zapremo in položimo pod vzglavnik. Lahko dodamo tudi posušene dele drugih rastlin s pomirjujočim učinkom (šentjanževko, meliso, baldrijan, sivko).

Teža glave sprosti eterična olja, ki delujejo pomirjujoče. Menda takšne blazinice precej  izboljšajo spanec ter jih lahko brez zadržkov uporabljamo tudi pri otrocih. 

Ko eterična olja izhlapijo in učinek popusti, zamenjajmo polnilo s svežim.

Powered by Bullraider.com

AKTUALNO

Z divjimi in gojenimi zelišči nad hormonske spremembe

Sobota, 24. avgust 2019 od 15:00–19:00, na kmetiji Vrhivšek

Ste tudi vi med tistimi, ki ugotavljate, da se vam nabirajo maščobe okrog pasu, opažate suho kožo in da vam pada libido? 

Zakaj pride do omenjenih sprememb in kako si na naraven način pomagati, kateri zeliščni pripravek uporabiti in na kakšen način - vse to bodo teme našega sobotnega popoldanskega druženja. 

Več

Spletna FITOTERAPEVTSKA AMBULANTA

Favn

Eterična olja in zeliščni izdelki
Priporočamo - učenje botanike z igro!

Za delovanje spletne strani uporabljamo joomla sejni piškotek. Namesti se ob obisku spletne strani z unikatno vrednostjo in je nujen za pravilno delovanje spletne strani, zato ga ni mogoče onemogočiti oz. odstraniti. Je sejni (začasni) piškotek, kar pomeni, da se odstrani ob zaprtju vašega brskalnika. V primeru, da sprejemate piškotek, to potrdite s klikom na sprejemam. Še to: piškotki niso škodljivi - ne vsebujejo trojanski konj, virusov ali kakšne druge zlonamerne kode.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information