Prva novinarska konferenca Divjega vrta

Pogumno smo organizirali novinarsko konferenco. Priprave so mi vzele kar tri dni, saj sem imela v načrtu tudi mini divji prigrizek in je bilo rastline treba še nabrati (in zmerom je ogromno dela s hrano, treba je kupit stvari, nabrati rastline, jih oprati in pripraviti, vzeti vse posode in pripomočke, potem pa še vse pripraviti – ampak, pokušina pove več kot tisoč besed, in, kot so me naučili pri Hyli – telling is not selling). Nabiranje rastlin  na samem začetku februarja ni bilo ravno najlažje, saj so  ravno začele odganjati in so bile milimetrskih velikosti, tako da sem iskala toplejše mikrolokacije in si izborila nekaj cvetočih trobentic. No, pa rešila me je bujna vodna kreša.;)

Kakorkoli, udeležba je bila res pestra – bilo nas je vsega skupaj pet – ena novinarka in organizatorji.:) Ja, tako pač je v tem svetu, kar boriti se je treba za vsak mali korakec naprej. Ampak jaz to rada primerjam z gobarjenjem – včasih greš v gozd in iščeš eno uro in ne najdeš nič ali skoraj nič. Drugič pa brez velikega truda najdeš take lepe jurčke, da ti kar srce poskakuje. Ampak sprehajanje po gozdu je vsekakor prijetno, če ne drugega se razgiblješ in če si občasno za trud nagrajen se ne pritožuješ.:) No, vsaj oglasilo se je še nekaj novinarjev in vseeno se bomo pojavili tudi v medijih.

Če zaključim – vseeno smo se imeli dobro, odlično smo se najedli, napili in prav prijetno poklepetali.

Za vse pa, ki bi radi nekaj napisali o nas, tule so sveže novičke in vse pomembne informacije (spodaj) o dogajanju Divjega vrta v letu 2016, utrinke z novinarske konference pa si tudi lahko pogledate v galeriji.

Če kdo želi dobiti PPT predstavitev, naj piše na kontakt@divjivrt.si

Zavod Divji vrt, o nas in naših načrtih.

Seznam delavnic za odrasle_2016

Dvodnevni tečaj Dolenjska_2016

Tečaj_tromesecni_2016

Otroške delavnice 2016

 

 

Ta vnos je bil objavljen v Izvedene delavnice in predavanja. Zaznamek za trajno povezavo.